Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycklig och stolt mamma :)


Framtidens skepp

din lilla hand

smeker mitt hjärta

som varit stukat

 

 

dina blå ögon

lindrar

som plåster på själen

 

 

min lilla älskling

Hope

Du är glädjen




Fri vers av Niki
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-12-14 19:16



Bookmark and Share


    JJ VIP
Rörande vacker, ett stukat hjärta är ett guldkorn för en vemodmissbrukare som mig. Mvh. JJ.
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Niki