Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klimatförändringarnas betydelse. tror jag. eller gissar jag genom denna dikt.


Då pudersnön för första gången fann sitt hjärta i en körsbärsdal

Då körsbärsdalen mötte nysnön
för första gången att issvanen på isen
skulle smälta
var som när vi lekte
liksom som snöänglar
en förundran av Frun Vår

utan tvivlan visste Fru Vår ändå
att nysnön som nududdat puder
skulle resa sin väg på en issvan
som hade svultit ihjäl på kyla

körbärsdalen visste
att på issvanens kristallvinge
skulle ett farvälvinkande puder synas
och smula ut hopp om återseende
där kärsbärsdalar kunde möta pudersnö
bland molnen
där körsbärsdalar och pudersnö kunde ha ispicnic




Fri vers av Voltande hjärta
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-14 20:03



Bookmark and Share


    frystork
Heej Matildaaaa! Puss vad fina dikter! Saknar dej ^^
2008-06-20

  prinscess VIP
som en vacker saga
2006-12-14

  Dead dreams living
Väldigt fin på nått sätt :)
Liksom magisk eller hur man ska förklara det.
Man fångades in i den
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Voltande hjärta