Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm... min första \"riktiga\" dikt. har mest flummat runt innan... den är flum men kritisera på...


ord i luften

ser massor av knivar
in i mitt hjärta
du drog en sax in i din fot
för du

du

du saknar mej

du sa att du skulle kunna tänka dej att dö

men ser du inte mina naglar flagnar




Fri vers av konrad-sotare
Läst 697 gånger
Publicerad 2006-12-14 20:59



Bookmark and Share


  harhjärta
waaaow..!

liksom HEY sister, dethär va jävligt bra.
abstrakt = i like very mucho.

"du drog en sax in i din fot
för du

du

du saknar mej"

är det bästa, jag älskar det. jag bokmärker denhär, för du är så galet mycket bättre än vad du tror. jag blir imponerad.
keep up the good work.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

konrad-sotare