Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man har skrivt detta i sin dagbok - du får läsa om du vill...


Brev i evigheten

Livet.

Hej, livet hur mår du?
Inte var det, eller blev som det var tänkt.
Inte blev det sämre, inte blev det bättre.
Det blev....

Det handlar om vad man jämför med.
Vad jämför du med.
Livet, vad jämför du med?

Du jämför med något som är onormalt, tror jag.
Livet, du måste jämföra med ett troligt tillstånd.
Livet, jämför inte med ett hypotetiskt läge.

Om du jämför med hur det är och hur det är,
då är det ganska bra.

Livet, du kan må bra om du jämför med hur det är.
Inga förebilder som aldrig existerat.
Aldrig kommer att existera.

Jämför inte med ett tillstånd som är fantasi,
jämför med hur det är, då är det bra.
Då har du det bra.

Livet, liva upp dig.
Liva upp dig med att konstatera att livet är.....
normalt.

Hälsningar
Lars




Fri vers av Lars Eriksson
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-12-14 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Eriksson
Lars Eriksson