Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strand

Vinden tar i.
Tar i.
Tar i.
Vågorna rullar mot land.
Mot land.
Mot land.
Frusen tar stranden emot.
En liten våg.
En till.
En till.
Och gör till is.
Till is.
Till is.


Kom nu sa Stranden.
Vet inte om jag vill, svarade Vågen.
Här får du vila, lockade Stranden.
Du är stenig, hård och kall, tvekade Vågen.
Kom nu, sa Stranden,
och Vågen kom.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 649 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-14 22:13



Bookmark and Share


  Skimmer
Jag tycker
om upprepningarna
i de första stycket
samt hur stranden
övertalar vågen.
Och att vågen
till slut kom
gör mig lite glad sådär! :)
/Skimmer
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP