Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan glitter

Min adventskalender
har inga glada färger
Den är svart
Mattsvart

Det är inte bar Gud som är död
utan också tomten
och alla nissarna

Min adventskalender
har inga datum
och lika bra är det
För om nu våra dagar är räknade
så är allt försent ändå

Min adventskalender
har inga luckor
Jag tror inte på några enkla utvägar
Jag använder tänderna

Min adventskalender smakar inte gott




Fri vers av magnus s
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-12-15 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnus s