Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allt


Ser ut genom fönstret
är glad att vá inne
Därute är det så kallt

Det jag trodde jag sökte
fanns närmre hemmet
Det är Du som är mitt allt!




Fri vers av ÅsaLena
Läst 576 gånger
Publicerad 2006-12-15 13:01



Bookmark and Share


    Sony
Härligt konstaterande. Oftast är det ju i ens närhet det finns det som man söker.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena