Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla borde ha Bubbel-vänner i sina liv... =)


Min vän Bubblan


Jag vill nu för er berätta,
om en helt underbar tjej!
Vill nu att ni er ska sätta,
och lyssna noggrant på mig!

Hon gör mig var dag så glad,
ingen kan få mig så bubblig!
Önskar vi bodde i samma stad,
utan henne vore jag så grubblig!

Hon har världens vackraste hjärta,
det kan smälta den tjockaste is!
Men jag vet att hon bär på samma smärta,
vet att hon lider på samma vis.

För henne skulle jag kunna dö,
en vän för livet är hon för mig.
Aldrig någonsin vill jag säga adjö,
till min älskade Bubbla, till dig!

Jag vill nu för er berätta,
om en helt underbar tjej!
Vill nu att ni er ska sätta,
och lyssna noggrant på mig!

Hon är Bubblan i mitt liv!




Fri vers av Freeman
Läst 869 gånger
Publicerad 2006-12-15 19:17



Bookmark and Share


    Elie
hittade tillbaka till denna dikt denna ensamma kväll. det var härligt, behövde få läsa den igen och fyllas av bubblor och glädje. så, så vackra ord. tack bubblis!
2008-08-02

    sunnanvind
Vilken go kompis din Bubblan är för dig!
Härlig vänskap!!!
2007-02-20

    Elie
den här dikten är som ett lyckopiller för mig.
ett piller om dagen så blir man glad.
åh, det är så fint!
2007-01-22

    Elie
*en tår faller från mina tårfyllda ögon och rinner ner längst kinden*
detta var det finaste någon nånsin har skrivit om mig,
jag blir så glad så glad så glad!
ååh, tack min lilla BUBBLIS!
2006-12-17

    wilja
åh, påminn mig den dagen jag inte är helt på topp.
att läsa den här dikten, då bubblar nog mitt hopp.
2006-12-15

  Zara VIP
jag älskar bubblor..hälsa henne det ^^
2006-12-15

  Zara VIP
en bubbelflikka!^^
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman