Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som slag i ansiktet gjorde ni er påminda

Du
Som jag en gång var så nära,
aldrig mer än 20 meter ifrån
Jag saknar dig, antagligen
mer än du kan förstå
Du
Som kanske inte förstod det,
men du torkade tårarna
Så oerhört många gånger
genom att vara du
Du
Som fick mig känna på
kyla och värme samtidigt
Som jag inte riktigt kan
låta bli att komma tillbaka till
Du
Som fick mig sluta tveka,
göra vad som helst
Fast som kanske aldrig riktigt
brydde dig
Du
Som jag önskar jag kunde
ta bort avståndet från
Som jag önskar jag kunde
höja upp till himelen
Du
Som jag kanske borde
uppskatta som förr
Om du bara kunde
ge mig tillbaka allt du tagit
Och ni,
som jag gett för mycket
som jag väl fick till att tro
att jag gillade er
Jag vet inte om jag behöver er




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-12-15 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty