Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ondska









vi lever i en mörk tid och
historien kommer att upprepas igen

trampet av hårda sulor mot
assfalt kommer att eka igen


en gestalt sammlad av massan
kommer att mantla rollen
som ledare av folket


en era av terror och våld
kommer att svepa över vårat land
och blod kommer att spillas
i överflöd




Övriga genrer av raibow
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-12-16 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raibow