Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av Janne...




Kärlekssymfoni

Du komponerar musik med dina sinnen
och spelar styckena på min kropp

fjäderlätta toner över min mage

kraftfulla solon på mina lår

Dina maskulina fingrar stimulerar mig till
njutbara konserter av

kärlekens dur och moll




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-12-16 17:09



Bookmark and Share


  glittertindra
mmmm... :) Ja visst är det underbart... kärleksmusik..
2006-12-22

  Mikael Lövkvist
Jättefin användning av dessa metaforer. En härlig symfoni!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson