Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickfång


sötvattenpärlor hänger från de våta grenarna
utan att reflektera
speglar de omvärlden i överflöd av
vatten




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-12-16 17:11



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En välskapad dikt med spännande reflektioner, ordlek, och associationer.
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson