Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla förtjänar någon som vill ha en men jag vill inte ha dig alltså förtjänar du inte mig

Du förstod nog inte
att allt hela tiden varit ett hejdå
att jag hela tiden, utan att kunnat säga det rätt ut,
försökt lämna dig
Jag är helt enkelt inte den personen som kan säga
dra åt helvete
till någon

Jag har slängt alla materiella minnen av dig
(du vet väl att det inte var så många,
inte så betydelsefulla?)
Tagit bort allt som finns kvar

Tömt mig på dig

Fast såhär i början kan jag inte riktigt
låta bli att smygkika lite på vad du gör
om du lever som förut
Men jag kommer över det med tiden

(Tiden är inte så lång den här gången)

Vi har inget med varandra att göra
För du var egentligen aldrig särskilt lik mig
Det finns inget för mig att förlora
och inget att ta ut från dig mer

Jag förstår att det är svårt
men du skulle faktiskt göra bäst i att bara
glömma mig






för den här gången




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 626 gånger
Publicerad 2006-12-16 17:18



Bookmark and Share


    Mahogny
Den här gillade jag väldigt mycket! Fraserna "Tömt mig på dig" och "för den här gången" gjorde mycket.
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty