Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag har ansträngt mig för att vara så värdelös som möjligt för att få oskar (verkligen) att förstår att min talang finns någon annanstans.


oundvikligt patetisk



inte ens det allra starkaste av alla ljus kan slå detta mörker
slåss är precis vad vi gör
oundvikligt fumlar vi i ett mörker
omöjligt att motstå
men samtidigt
så enkelt att hata


jag ska ärligt säga att jag aldrig har trott på evigt ljus
anfall är bästa försvar
och har vi hört det förut?
ibland
är det trots allt
så mycket lättare att se
när det är precis vad man inte gör
ser




Fri vers av hallon
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-12-16 22:16



Bookmark and Share


  inspiration.
mmm, ljuvlig.
"omöjligt att motstå
men samtidigt
så enkelt att hata"
^
Jag Älskar.
2006-12-25

  J. Novkovic
den här var tänkvärd..
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

hallon
hallon