Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flagnar

Jag har dött

en bit av mig saknas

en del mellan mina kotor av ära och stolthet
fattas mig

rädslan är stor
ryggen öm

stelnar varje dag

alla mina floem dör

detta ska göra mig stadigare
vindtåligare

men vad gör det när min bark ändå flagnar

vad hjälper vinden då
fler bitar fattas mig

sprick upp och se mig blöda varje ny dag om våren

blod sött som sav
närande för nematoderna som festar på mina rothår




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-12-16 23:44



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Texten är fantastiskt omskakande vacker och sorglig. Jag ska bokmärka den!
//Bengt
2007-03-20

  Frederick
ännu en galant text skriven av Annika :)
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson