Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för länge sedan..


Liftare

Mörkret strålar ut sin längtan
Hjärtat griper tag i åtrån

Dras upp av vägens gudar
åker på dess förvrängda tomhet och
tappar självkontrollen i ljusets svarta hål

Låt kropparna tyna bort
sugas ut av utsugarnas starkaste sug
Suget efter ett nytt liv
ett liv
ett nytt




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-12-17 00:07



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Väcker flera känslor. Äventyr. Pirr.
Lite rädsla. En dikt man inte kan hasta igenom.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson