Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fantasi har tagit semester, men kände sjukt behov av att skriva. Har ändrat ganska rejält från ursprungliga modellen, tack vare fina kommentarer! Men fortsätt skriv om du tycker något!*



Solen kastar misstänkta blickar på oss




Jag skall
behålla dig i min tanke
och inte gömma mig på isiga tak,
i väntan på att du skall värma mig


För det var,
kärlek till dig
kärlek från mig
snälla,
missförstå mig rätt
det handlar bara om att
öppna ögonen




Fri vers av inspiration.
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-12-17 12:22



Bookmark and Share


  hallon
jaa, mycket bättre såhär. plötsligt förstår jag.
2006-12-23

  verkligen
hmm ja
detta är brabra
för nu hänger det ihop mycket bättre
början känns som en förklaring till slutet nu
och för övrigt så är takten i den bra
det hackar inte när man läser den
men jag tror jag behöver tänka mer på det här
för att lämna en riktigt bra kommentar
puss
2006-12-21

  hallon
jag hade gillat den mer om det bara hade varit sista delen, tror jag.
2006-12-21

  verkligen
alltså sista stycket var starkt
fast det hänger inte ihop med det första
du kanske har någon jättesupermegabra förklaring till mig
så att jag kan förstå det här:)
men slutet var som sagt brabra
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.