Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kompis, tvåbarnsmor när Darin uppträdde i TV med \"Homeless\"


Mess: Hemlös

\"Han kan flytt in här...\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 768 gånger
Publicerad 2006-12-17 17:46



Bookmark and Share


  Agnes
Den lille skvätten?! *tss* ...
2007-08-03

  Bodil Sandberg VIP
Ja det kan jag mycket väl förstå...fniss...vore man trettio år yngre bara
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

jahapp