Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet...om än så kort...

 

Framåt - meningslöst
Tillbaka - otänkbart

Skruvad i städet att välja
vägen framåt

Stelhet inträder
vågar inte
Rädd, kan inte röra mig

Släppa taget till  livet
gör mig vettskrämd.
Jag är ju död

Jag är gammal och har
aldrig vetat att
liv är att 
bara vara
bejka
 

Behöver egen tillåtelse
 att leva
bejaka livet
om än för en enda dag
 det gör resan till en
upptäcktsfärd.

Då har jag levat,
 om än så kort

Jag kan gå iväg och må gott.




Fri vers av EmiRa
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-12-18 02:42



Bookmark and Share


    Damiella Hysterika
Nej, det finns ingen väg tillbaka. Det är bara till att fortsätta dö, för att kunna leva än mer. Jag tycker om ditt ordval \"behöver egen tillåtelse att leva\".
2007-03-26

  Mangal VIP
Känns starkt och sant. Må så gott!
2006-12-20

    hemlighetenshimmel
en milstolpe!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa