Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorporna

Han berättade livligt om sin barndoms skorpor

med smör

med ost

med marmelad

Hans röst var ivrig

Hans ögon var fyllda av entusiasm

Hans kroppsspråk var nästan barnsligt

I vår kasse låg inhandlade skorpor.

Han pratade och pratade

och jag kunde inte annat än

älska honom med bristfärdigt hjärta.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-18 10:19



Bookmark and Share


    Deadhead
Ska smaka på en ikväll.....
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi