Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sword


En personlig väg genom ditt förflutna

piercar ditt hjärta.

Vågar du ta den?

Vågar du vandra genom din melankoliska trädgård,

där alla dina sorger växer på träd?


Vågar du se din själ som ett landskap,

där himlen färgats röd av all avund du känt

i ditt liv.

Vågar du se illustrationer av alla hemska

saker du gjort mot andra,

i form av döda djur på landsvägen.

Du gråter om du ser döda djur på landsvägen.


Det är inte meningen att du ska lära känna dig själv.

Det gör du redan.

Det är inte meningen att du ska komma på vad du vill.

Det vet du redan.


Det är meningen att du ska inse hur hemsk du är,

för det är fan dags att förändras.




Fri vers av Arnella
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-12-18 17:36



Bookmark and Share


  Bex
Bra. Bra metaforer. Tror jag förstår allt. Bra! :)
2007-01-10

  Who's Alone ?
Dyster, men så otroligt förstålig..
2006-12-19

    Camillaa
fAN SÅ UNDERBAAR
/ C
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella