Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dikten handlar inte om dig


men varenda gång jag försöker att inte bry mig
om vad du tycker

undrar jag alltid vad du skulle tycka
om det






Fri vers av Tav
Läst 1363 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2006-12-18 17:57



Bookmark and Share


  mike irow
klurig
mycket bra
bra
2016-02-15

  Tera
bra kort och koncist..
2010-02-06

    ej medlem längre
*applåd* smart!!
2009-12-14

  dead_prez
du är riktigt bra
2009-09-16

    Delethee
Awesome, dude!
2009-08-05

  Lejonhjärtas poesi
Så himla träffsäkert, bravo!
2008-06-25

    Siera
Helt underbart
2008-04-30

  Steffe
Enkel, bra och solklar.
2008-01-04

    Noyle
Skitgrym! Verkligen mitt i prick. Bra skrivet!
2007-08-01

  svea maria
JA!
2007-02-21

  glittertindra
så talande.... :) att ändå bry sig i all obryddhet..
2007-01-14

    pladask
åh, så perfekt. härligt formulerad insikt. (jag fastnade av titeln. jag har också skrivit en dikt med den titeln)
2006-12-22

  önska
oj, vad jag har längtat efter att få läsa en ny dikt av dig. varje gång jag har loggat in har ljag kollat om du skrivit en ny dikt. och nu äntligen! Tack så grymt mycket! Har redan bokmärkt. fortsätt skriv - du är bäst. kram
2006-12-21

  svea maria
!

Du kan inte och du FÅR inte sluta skriva.
Jag tycker om dina prd!
2006-12-19

  fröken bäckström
TOVE
du sa att du slutade skriva nyss. gör aldrig om det.
du behövs här

nu ska jag dricka varm choklad
fan.
2006-12-18

  elinli
tove is back och hon är bäst.
på pricken igen!
2006-12-18

    Smurfer
Japp, precis så är det! Klockren!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Tav
Tav