Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns familjer som inte ser fram emot julens helgdagar. Det finns barn som har det jobbigt på grund av droger i familjerna.


Julen, då ska vi vara sååå snälla!

Klockan är slagen,
tomten är dragen.

Vad månde bliva i barnens paket,
ingen som vet, ingen som vet.

Alla är snälla på julaftonskväll,
för en del slutar det med en skräll.

Alltid bäva alltid darra,
granen ska som vanligt barra.

Sopa rent i varje vrå,
tassa sen så fint på tå.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-18 19:42



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden träffar som en smällkaramell!
2018-05-09

  Arte
Perfekt ironi !
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP