Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter -06


nej jag minns inte längre dina händer
alla timglas ligger trasiga
skärvor är allt som återstår
and a girl

on her knees


grät inte när du lämnade
men jag grät när min bil gick sönder
som om världen på något sätt kretsade kring
tändkablar

strör salt i mina sår
för jag har längtat bort så länge nu ger mig av
but I always end up here

sover inte längre
vaknar framåt lunch
dröm eller verklighet tycks aldrig
spelat mindre roll än nu


det känns som om våren är
en evighet härifrån..




Fri vers av Jack
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack
Jack