Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superhjältinna



Visst vet du
Att jag är en superhjälte
Alla superhjältars supermamma
Och mitt livsfarliga vapen
Är en tårtkartong
Med den får jag precis som jag vill




Fri vers av glittertindra
Läst 942 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-12-19 19:15



Bookmark and Share


    Mr.painter
He he så braaa
2007-10-21

  Bodil Sandberg VIP
Vilken härlig dikt...mumsigt!!!!!
2007-04-20

  Mangal VIP
Tårta och varm famn kommer man långt med. Fyndigt, roligt och smaskigt. Kalas, helt enkelt!
2006-12-21

  Dilsewat
Tufft! det fungerar på mig också :)
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra