Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 077 Personlig anarki



Han är ett väl
städat skrivbord
vars lådor är fyllda
av lappar
liggandes huller om buller
gamla och nyskrivna

ibland putsas ytan
men inuti råder kaos




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-12-20 00:13



Bookmark and Share


    Ling
Så sant! Väl fångat i ord.
2006-12-20

    Charlotte S
Bara så exakt. Bokmärkt!
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP