Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kärlek, och även min första, det börjar väll offtast så, att man blir poet när man är kär...


Hon

Hon

Hon är för mig den renaste magi
Hennes ögon bär på en skogstjärns hela djup och vishet
men samtidigt fulla av liv, nära till skratt och lek
Hennes leende lockar mig alltid att passionerat omfamna henne
och ömt kyssa hennes mjuka läppar
Hennes personlighet är som ett naturens konstverk, prunkande och ständigt växande
med fast rot och blomster som tidlöst blommar
I hennes närhet finns ingen sorg, för livet själv dansar på gröna ängar

och alla dansar skrattande med
Hennes träd och mitt omfamnar och omslingrar varandra,
bildar en ny art fylld av liv, kärlek och hopp
som blommar för evigt


Emil Südow
7 april 2006




Fri vers av Pzykow
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-12-20 19:02



Bookmark and Share


  Emilie
så lätt orden flygr fram och gör avtryck,
kärek är fint
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Pzykow
Pzykow