Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hand i hand



vi går hand i hand
liksom för att bekräfta att
här går kärleken
och utom allt tvivel står att
det är äkta kärlek
och visst
era blickar kan onekligen döda
men detta är för hårt
även för er
för hand i hand




Fri vers av hallon
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-12-20 20:00



Bookmark and Share


  carmie
Ja, man börjar tänka på högstadiet (hahah, nu låter det som ajg gick på högstadiet 1970 och inte för ungefär 8 månader sen men högstadiet är inte abstrakt utan verkligen tydligt), jo men alla par som hånglade i korridoren, i 7:an-8:an oftast de populära, sen i nian när amn blev lite mogen coh blev tillsammans med folk för amn var kär kund eäven de mindre coola skaffa sig en partner coh nu stod dom där och blockerade vägen, helst mot ett av de mest pouläras skåp, klockrent!

Ja hålla i hand är mysigt men ibland används det som någon slags marknadsförning på lyckan och du fick till det här (annars skulle jag ju inte associera så mycket)
2006-12-21

    Lo Z.
Jag gillar den :) Enkel men ändå väldigt söt och fin. Lite svårläst ibland, när man inte riktigt visste vart meningar började/slutade.
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

hallon
hallon