Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvintertystnad




Ännu
en gång
letar snön sig mot marken
viskar tyst i den mörkblå sammetsnatten
stjärnorna blinkar genom rimfrostsklädda fönster
gissar sig till rådjurens fotspår på marken
de klara ljusen ler genom kylan
genom vindstilla natten
går vi
två




Fri vers av sara-alice
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-22 11:40



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En bra dikt, som tilltalar mig som läsare!
(Jag får nog läsa fler av dina dikter...!)
(:

Önskar god jul!
2007-12-22

  AndersN
Den tycket jag var bra. En härlig melodi i mitt huvud i alla fall.
Om man vill spetsa till det hela lite förslår jag en liten änding i slutet (men den behövs inte)

över vindfrusna vatten
går vi
två
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart