Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar dig och du förtjänar allt du har..men avundsjuk är jag allt


min tur..



Åh vad du är söt idag
Med tröjan och ditt hår
Komplimang

Jag ler, tänker..
menar hon de verkligen?
Idag?
Har dagen äntligen kommit när dem verkligen SER mig?

Dem vänder sig om när hon kommer

hej ropar alla och springer fram
för att krama henne..
Den söta..
Den vackra..
Den smarta..
hon som får alla att glömma alla andra
Hon som alla älskar och vill vara med

varför är det aldrig min tur att vara henne?





Fri vers av Kara
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-12-22 10:07



Bookmark and Share


  J. Novkovic
någon gång måste det allt bli..;)
bra skrivet!

2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Kara