Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara lite trött


\"Du har ju så vackert hår\"
Jag ler på utsidan
Men gråter på insidan

Vad är jag bra för?
Inte är jag den smartaste av oss
Inte är jag den snällaste
Inte är jag heller den sötaste
Vad är jag bäst på

Att ha vackert hår?
Är det allt..

hur ledsen måste man se ut
innan nån frågar hur man mår
sen kommer det

\"hur är det?\"
HJÄLP MIG skriker jag på insidan
\"jag är bara lite trött\"
\"jo, jag med\"

är det allt?
ingen som ser hur själen sakta dör




Fri vers av Kara
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-12-22 16:01



Bookmark and Share


  Lithia
Jag brukar också dra till med "jag är bara trött", fast det inte alls är så jag känner. Det ligger så nära till hands liksom.
Du skriver bra, man känner smärtan pulsera genom orden...Fortsätt så!!
2007-01-13

    Camillaa
många känner sådär
bra

/ C
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Kara