Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett minne av Faulkners day


Faulkner

 

Sommaren flyger fritt genom håret

 som sjögräs på en våt sten

Lukten av timotej

som en dimma över havet

 

Becksvart

 i väntan på ljuset

 

Det var en evighet som varade tills elden spred sig smattrande över himmelen




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-12-22 21:44



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Vacker och stämningfull poesi!
2006-12-23

  Söder
Det var fint...
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson