Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret

spindeln kryper över ditt vita ansikte
du är naken
jag letar efter din puls på halsen
letar efter det liv som en gång var ditt
med stela fingrar tar jag försiktigt av
dig halsbandet med amuletten
öppnar den, ser att du har kvar kortet på mig
frågar dig varför
du svarar inte
går sakta därifrån
fötterna klafsar i leran
vänder mig om en sista gång
viskar ett svagt förlåt
ser alla svar i ditt vita, nakna ansikte




Fri vers av Tigerflickan
Läst 625 gånger
Publicerad 2005-01-07 15:57



Bookmark and Share


  Rachel Roth
....!!!!
2005-02-24

  Sara Boström
bildspråk i den här dikten! Förmedlar känslan av att något är försent, förändrat, förlorat...
2005-01-17

    Göte Holmlund

2005-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan