Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats kärleksmarsch

Jag känner din puls
när jag pressar
mina läppar
mot din hals

Den skenar iväg
som en vildhingst
längs din kropps
berg och dal

Med örat
mot din bringa
kan jag höra
ditt hjärtas kärleksmarsch
bulta
bara för mig

Din hesa stämma
smeker min trumhinna
genom bröstet

Som då man lutar huvudet
mot en gitarr
vars strängar ömt smeks

Tonerna svävar
långsamt bort
mot musikens
himlavalv




Fri vers av Jenny*
Läst 674 gånger
Publicerad 2005-01-07 16:40



Bookmark and Share


  Ilutzio
Den var mycket fin, i synnerhet det andra stycket, det var fantastiskt, verkligen.
Lova mig att du låter poesin flöda alltjämt! =)
2005-04-09

  Manal
EN så starkt skriven dikt, läser om o om igen.
2005-01-16

  Sara Boström
Snyggt skrivet om att vara nära en annans resonansbotten. Din beskrivning är mycket vacker och verklig!
2005-01-07

  Cattis Rönn
som springer rätt in i mitt hjärta...Tack...Bra beskrivet!
2005-01-07

  Markattan
Härlig läsning, snyggt sammanfogat.
2005-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*