Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båda sidor

Den känslan, den kvällen
Så kall, så vriden
Än idag sveper den förbi mig, än idag vrider jag mig i mörkret
Ett adjö, så väntat
Varför, varför gjorde det så ont ändå?
När en stark passion, när ett starkt hat väger lika




Övriga genrer av Sherry Boy
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-12-23 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sherry Boy