Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensitet





din aura vilar
på mjukt fundament
gjort av änglars stoft

somnar dig
mellan min glödande okläddhet
och din lenande gestalt
allt designat av skaparen

vaknar dig
med ljuvlig amourhand
och intensiva läppar
mot din nattvarma lekamen


förberedelse




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 655 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-24 10:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vaknar du mej med vacker poesi som doftar och glöder...ja...
2007-11-22

    carimba
varm fin text, gillar särskilt versernas inledningarsrader.
2007-02-03

  stefan.g
Underbart skrivet, tack för läsningen!
2006-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn