Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vers av den persiske poeten Saadi, min översättning. God jul!!


hemligheten


jag gjorde mitt bästa för att behålla din kärleks hemlighet
men det var omöjligt att brinna och inte koka över och explodera




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 738 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-24 12:47



Bookmark and Share


  Manal
vilken passion!
2008-03-24

  ia VIP
kärlek är något
som det inte är någon idé att dölja

så sant
vackert
2007-01-11

  Daniela
Den passionen, den passionen....*leer*
2007-01-10

    Jess81
ja, kärlek är svår att dölja..
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah