Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hoppas du sov gott

efter allt ville jag att han skulle hålla om mig hela natten, det gjorde han inte. Bra, det hade förmodligen blivit för varmt att ligga tätt tätt i alla fall.
På morgonen innan han gick hade jag velat haft en hejdåpuss. jag fick ingen. Bra, jag gillar ändå inte att pussas på morgonen.
Ensam bäddade jag hans säng, fick ett jaghoppasattdusovgott sms, ljög när jag skrev ett, Ja tillbaka, låste dörren och gick.




Fri vers av barnslig
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-12-25 17:45



Bookmark and Share


  Kakaan
Vacker, vacker, vacker.
Mer finns nog inte att säga...
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

barnslig
barnslig