Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattåg till köpenhamn


innan ni tar er rock och kliver av
för att begå något
som förefaller mer än normalt

föreställ er en snöstorm eller
en isande snöby
eller en endaste snöflinga

fråga er sedan om det går
att fånga ännu fler av dessa flingor
i era varma händer
endast genom att luta er ut lite mer

än vad som förefaller
något mer än normalt















Fri vers av alfa VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-12-27 09:38



Bookmark and Share


    anakin
Vet inte vad det är exakt, men vilken udda dikt och man undrar helt enkelt - vad sjutton vill du säga med dikten? Men det är det som gör den bra.
2006-12-28

  Christer VIP
väldigt snyggt
komponerat

rytm
melodi
form
tanken bakom...inom

skitbra!...verkligen


sparar!
2006-12-27

  Lilla My* VIP
Normalt....vad är normalt och vem har bestämt det...
vem är det som sitter och sätter normalgränserna...
Nej fram för mer onormalt!! Luta er ut så mycket ni kan
och fånga upp fler snöflingor i era varma händer!!
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén