Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett jävla virus som attackerar min hårddisk

denna ovisshet om dina avsiktshelveten

du kanske tycker att det är en tidsfördriv

lite spännande underhållning

för det är sån jag verkar vara

underhållande, kul, söt

men for fuck sake

det är inte roligt

ser du mig skratta?

det slår redan svagt i bröstet på mig

fan fan fan fan

jag skulle behöva en pacemaker

inte ett jäkla grillspett inkört i hjärtat

du och dina satans grillspett

jävla virusattacker mot min main computer

så ta gärna med sidenhandskarna 

tack!




Övriga genrer av ellabella
Läst 592 gånger
Publicerad 2006-12-27 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellabella