Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram


En varm famn
kramar så skönt

ser kärlek i
dina ögon

när du ser på mig
i denna stund

står allt vibrerande
stilla...




Fri vers av Idun 1
Läst 600 gånger
Publicerad 2006-12-28 11:55



Bookmark and Share


  Anders P VIP
enkelt och vackert
2007-02-27

    Wezz
En kram som känns som att tiden stannar. Härligt!
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1