Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi pratar som om vi visste allting

en återvändsgräns
har ni sagt
som om det vore nåt
inget att hänga i granen säger jag
för varför
ska detta plötsligt ta slut
det eviga lidandet
har jag sagt
för det är vad det är


ett rent helvete

jag ska inte säga att jag vet nåt om kärleksliv
det finns alltid nån som vet mer
vet bättre
jag står där jag står
som om det förändrade nåt i er världsbild
eller så
det har aldrig varit min mening
aldrig velat bryta isen
röra om i grytan
för som du smekte min kind
har aldrig någon smekt igen




Fri vers av hallon
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-01-06 15:49



Bookmark and Share


  fröken
och du är också en sn där som man vill vara
för du skriver så bra
låt mig läsa mer
2007-03-12

    ej medlem längre
du vet allting lilla gumman, <3
2007-01-20

    Camillaa
så himla bra,
verkligen fängslande ord!

/ C
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

hallon
hallon