Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förföriskt spel

Jag försökte locka dig.
Få dig att vilja ha mig.
Jag var allt du ville ha
Precis den du ville att jag skulle va´...

..Istället för att vara mig själv..








Fri vers av Mysiga Moa
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-28 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa