Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och sätt dig här en stund...

 


Det är mellan våra mänskliga möten
vi borde ha de där personliga samtalen

 



 

 

 

 

 






 

 

 

 

 



Det är inte det att
vi blandar ihop

Problemet är
att vi inte kan
låta bli att hålla isär






 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av alfa VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-28 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har så rätt
diffus och lite dimmig
man får något att tänka på
2006-12-30

  sol
så sant, så sant

avgudar det grå
gråzonen...

:)
2006-12-29

  Fredrik P. VIP
Högläst av Roger i poetradion
i afton kom den värmande
klokskapen helt till sin rätt.
Bokmärks.
2006-12-28

  Lilla My* VIP
Kvartsamtal, utvecklingssamtal, medarbetarsamtal....men när har människor de där personliga, privata, mänskliga samtalen på hemmaplan...*ska man boka upp det i agendan eller??...kanske v53**

**
2006-12-28

  Lola
Klockren aforism, indeed.
2006-12-28

  Cris
hm..*tänker*

ush..ja ibland kan det nog vara så
att man inte kan låta bli att hålla isär
alldeles för mycket
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén