Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandsatt

Fast i ett nät spunnet av kärlek

sprungen ur en känslovåg

sprattlar strandad och utan syre

blickar sorgset ömsint på den vattengud som förde mig hit

skummet sköljer smekande över mina fotknölar

ett vått farväl

kan aldrig mer återvända hit




Fri vers av Mareld
Läst 592 gånger
Publicerad 2006-12-29 12:23



Bookmark and Share


  Markattan
Dessa dina vackra, målande rader bär på ett vemod, men samtidigt också på en stor skönhet. Tycker om!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld