Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser mig själv

Jag ser mig själv

Osäker och rädd
Rädd för att falla ensam

Med slutna ögon känner jag mig själv vackla
där jag står ljuset

Jag fäster fötterna stadigt i marken
Mina händer griper tag i luften och jag håller fast

Min inre blick glider ut ur mig och jag ser mig själv
stå där som en staty
Sakta glider jag runt mig i en cirkel
Svävande som en ande betraktar jag min kropp

För första gången ser jag hur vacker jag är
Hur stark jag ser ut
Ljuset som finns där i mitt väsen
Rädslan jag hade, som fanns inuti, är död
Så enkelt bara borta

Äntligen förstår jag

Jag stannar svävande framför mig själv.
Jag ler
Sakta öppnar jag ögonen
Ljuset sköljer över mig så starkt
Med öppna ögon ser jag rakt in i solen
Jag skrattar




Fri vers av Björn
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-12-29 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn
Björn