Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testosteronstinn

 

 

Det måste ut

 

denna ilska

 

måste

 

ut

 

som jag hatar

ondskefullt leende

 

 

vill höra ljudet av glas som krossas

och jag tänker fan inte sopa upp efter mig

vill sparka, slå, ruinera, förstöra

 

nu jävlar tänker jag inte vara tyst mer

så mycket ilska

kuvad

så länge

 

 

skälv

i dina

grundvalar




Fri vers av Mareld
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-12-29 23:27



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Morr... Roaarrrr...! Gorm... Ge gärnet! :)
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld