Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbelbottnad av eufori


dubbelbottnad



\"än slant jag hit och än slant jag dit\"

fråga:
är jag på väg \"ner i diket...\"

vad vill du undrar jag

frågar istället:
whats up i den stora världen?

låter liksom mindre \"kan finnas stor risk att jag snart är kääääär i dig och vill haaaa dig\"

tänker du på mig som jag tänker på dig?

säger istället:
kuuuul att livet är på topp!

Försöker så förbannat att verka världsvan inför dig
att jag knappt känner igen mig

eller jo

visst finns det fler än dig

men du har väckt någonting hos mig








Övriga genrer av Elin Sundström
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-12-30 08:38



Bookmark and Share


    Lindizz
mycket bra skrivet...
2006-12-31

  figurett
Bra! en för mig nyligen upplevd händelse speglad i dina ord, och sätter punkten, för det finns bara en som den, man nu inte fått, lära känna, av en massa orsaker, som definitivt inte är ens inre, utan andras yta, man antagit, för någon form av bekräftelse, men, inte ens egen?
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström