Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Snöflingas bekännelse!

Jag tänker inte stanna här!
Du kan inte lita på mig,
Jag är inte den trogna sorten,
som stannar länge.
Gör bara ett kort uppehåll,
så länge det roar mig.
Sen drar jag!
Förlåt mig,
men det är min natur.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 856 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-12-30 12:26



Bookmark and Share


  Yeppis
Jösses,bra skriven
2014-04-24

  jOhannanas_
bra skrivet, det stämmer verkligen.. jag tycker nog att snöflingorna borde stanna lite längre
2007-03-04

  Mikael Lövkvist
Ärlighet varar längst, säger dom ju. Vilken härlig, och fräsch, dikt!
2007-02-27

    geting
Mycket bra skrivet =)
2007-02-27

    wilja
suck.. alla dessa snöflingor. så vackra och så förgängliga.
snyggt beskrivet av dig!
2006-12-30

    Camillaa
Bra skrvit!

/ C
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP