Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan låren,mellan åren.

Som en ljummen sommarvind värmer du min kropp,
du vackra kvinna som fyller mina dagar med hopp.
Som en smekande våg vid karibiska havets strand,
väcker du erotiken med din utforskande, ömma hand.

Som nylagd asfalt ligger du het och på dig själv bjuder,
i en kall värld antänder vi känslor så att blodet sjuder.
Vi stänger in oss i varandra och älskar från detta in i nästa,
då blir slutet och början en enda pärla av livets allra bästa.





Fri vers av Berra Bäver
Läst 1142 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-12-30 16:00



Bookmark and Share


  Connie
Vackert och sensuellt!
2014-06-03

  Havanna
Gillar!
2008-08-17

  hellen
åhh så vackert och fint...precis som en ljummen sommarvind, underbart!
2007-03-12

  Lapptanten
Kärlek, älskog, allt sammanlänkat. Tycker din text är suverän!!
2007-02-04

  hellen
härliga ord och härlig innebörd! hälsningar hellen
2007-01-29

  Annette Andersson
Underbar text! Kanske en annan titel eller kanske inte...?
2007-01-18

  SusanneStrömstedt
Mycket gripande
2007-01-11

  Nina V A
aaahhhh pärlande varmt och mäktigt kärleksfullt!
2006-12-30

  Bodil Sandberg VIP
Magnifico...man smälter inför detta...personligen skulle jag vilja ha ett ord ur dikten som titel...som grädde på moset liksom...
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver